VR Van Gansewinkel

Van Gansewinkel

 

Eind September kwam Van Gansewinkel met de vraag voor een VR-experience te maken voor een promotie en samenwerking tussen Van Gansewinkel en Philips.

De boodschap was dat succesvol zaken doen en milieubewust omgaan met de wereld samengaan.

 

Van Gansewinkel en Philips hadden deze alliantie bereikt door het afval dat Van Gansewinkel verwerkt tot herbruikbare grondstof van een Philips stofzuiger. Deze alliantie zou gepresenteerd worden tijden het 360_Inspiration event in de Ziggo Dome.

 

De opdracht kwam binnen via VRmaster. Xavier van Delft deed het scenario + Muziek en de voice-over. Mijn aandeel was alles 3D visueel te maken. Het eindresultaat Ziet u hieronder.

 

Hier lag dus voor mij een enorme uitdaging en een geweldige kans. Om dit te realiseren heb ik samengewerkt met Aivia en Mama Productions voor het interactieve aspect en het animeren. Beide partijen die ik ken vanuit het Eindhovense Hyper Space Collectief.

 

Deze opdracht gaf mij de kans om deze samenwerking aan te gaan en er achter te komen of het werkt; een uniek team en frisse ideeën. Met als conclusie dat ik graag vaker met deze partijen samen wil werken.
Ik merk ook dat de rol van VR een steeds grotere plaats in gaat nemen in onze manier van communiceren, vertellen en beleven. De plek binnen FBA is daarom een perfect klimaat om mij te ontwikkelen en samen aan te gaan.